informatie vooraf

voorgesprek

Het kan helpen om van te voren uw eigen uitvaartwensen of die van een dierbare naaste met een van ons te bespreken. Het is fijn om daar in alle rust over te kunnen praten. Na afloop kunnen wij u doorgaans ook informeren over de kosten. Neemt u hiervoor gerust contact op, dan maken we een afspraak.

Wij voorzien ook in een wensenboekje of een digitaal wensenformulier, waarin alle aspecten van de uitvaart voorbij komen en u uw keuzes kenbaar kunt maken. Handig voor degenen die achterblijven.

Reacties van klanten

Erg fijne en persoonlijke begeleiding van Harriet. Ondanks de beperkte tijd vanwege de door ons gekozen planning toch alle rust en geduld met ons! Harriet heeft goed meegedacht en ingespeeld op onze wensen.

Het kan troostrijk zijn voor degenen die straks de uitvaart moeten gaan regelen dat zij weten in uw geest te handelen. Voor dit doel hebben wij een wensenboekje samengesteld waarin alle aspecten van de uitvaart aan bod komen. U kunt daarin veel vastleggen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om alleen enkele hoofdlijnen vast te leggen.
Het wensenboekje kunt u via deze site (contact), door het sturen van een e-mail naar info@harrietvandervleuten.nl of per telefoon (013-5920048) aanvragen. Het wordt u dan kosteloos toegezonden.

In plaats van een boekje kunt u hier ook een wensenformulier downloaden om zelf uit te printen en met de pen in te vullen.

Het is goed bij leven na te denken wat er moet gebeuren met uw accounts op Apple, Microsoft, Google, Facebook, Twitter en Instagram. U kunt nu al regelen wie straks bij uw digitale gegevens kan om accounts af te sluiten, foto's uit uw bestanden op te slaan, of -in sommige gevallen- een account om te zetten in een gedenksite. Lees hier meer.