Ongeveer een week na de uitvaart zullen wij u bellen om een afspraak te maken voor een nagesprek. We blikken samen terug op de uitvaart en de dagen daarvoor. Is alles gegaan zoals gewenst? Daarnaast is er ruimte om te praten over de vragen rond het overlijden die op dat moment op u af komen, asbestemming of een grafmonument, maar ook gewoon over 'hoe het nu gaat'. Indien nodig verwijzen wij door. In dit gesprek zullen wij u ook persoonlijk de factuur overhandigen en deze toelichten.

Wij bieden de mogelijkheid om een gesprek te hebben met een rouwbegeleidster. Hiervoor werken wij samen met Danielle BurgmansMarjan Tresfon en Hellen Tonglet

Laagdrempelige hulp, administratief, maar ook gesprekken, vindt u ook bij het maatschappelijk werk (IMW in Tilburg). Voor actuele groepen of bijeenkomsten in Midden-Brabant, en een overzicht van rouw- en stervensbegeleiders, zie het samenwerkingsverband Sterven en Rouw Midden-Brabant.

Wij werken samen met de José Appels Nalatenschapsmakelaar voor ondersteuning bij de administratieve afwikkeling na de uitvaart. Wat je met de overheid moet regelen, verschilt per situatie, kijk hier voor een checklist.

Digitale nazorg is hulp om digitale accounts en data van de overledene veilig te stellen of toegankelijk te maken voor nabestaanden en om digitale abonnementen te kunnen beeindigen. Voor digitale nazorg kunt u contact opnemen met www.digitalenazorg.nl

Wij organiseren vier keer per jaar een wandeling voor mensen in de rouw. Klik hier voor meer informatie over de wandelingen. 

Er zijn veel manieren waarop troost gevonden kan worden. Klik hier voor enkele ideeën.