Ongeveer een week na de uitvaart zullen wij u bellen om een afspraak te maken voor een nagesprek. We blikken samen terug op de uitvaart en de dagen daarvoor. Is alles gegaan zoals gewenst? Daarnaast is er ruimte om te praten over de vragen rond het overlijden die op dat moment op u af komen, asbestemming of een grafmonument, maar ook gewoon over 'hoe het nu gaat'. Indien nodig verwijzen wij door. In dit gesprek zullen wij u ook persoonlijk de factuur overhandigen en deze toelichten.

Wij bieden de mogelijkheid om een gesprek te hebben met een rouwbegeleidster of een nabestaandenbegeleider. Voor de rouwbegeleiding werken wij samen met Ine van den Heuvel, Marjan Tresfon en Hellen Tonglet

Laagdrempelige hulp, administratief, maar ook gesprekken, vindt u ook bij het maatschappelijk werk (IMW in Tilburg, Juvans in 's-Hertogenbosch). Voor actuele groepen of bijeenkomsten in Midden-Brabant, zie het samenwerkingsverband Sterven en Rouw Midden-Brabant. Voor 's-Hertogenbosch zie de organisatie Ypse.

Wij werken samen met de Nabestaandenpraktijk van Wim en Marlies van den Hout. Zij bieden zowel zakelijke als emotionele nazorg.

Voor de digitale nazorg, zoals een computer, laptop, telefoon of tablet van een overledene weer toegankelijk maken of het veiligstellen en/of afsluiten van digitale data of abonnementen verwijzen wij graag naar www.digitalenazorg.nl

Wij houden u tot een jaar na de uitvaart - indien gewenst - op de hoogte van activiteiten, lezingen of groepen. Met enige regelmaat organiseren we zelf een activiteit op het gebied van rouw.

Er zijn veel manieren waarop troost gevonden kan worden. Klik hier voor enkele ideeën.