reviews van klanten

Na afloop van een uitvaart krijgen wij geregeld dankbare reacties van nabestaanden, rechtstreeks of via het keurmerk persoonlijke uitvaart of Trustoo. Hieronder enkele citaten uit deze reacties. Wil je zelf een review voor deze pagina aanleveren dan kan dit via de contactpagina. Een recensie op google vinden we ook fijn, dit kan hier.

We hebben met Francy telkens een fijn, warm, betrokken en heel persoonlijk contact mogen ondervinden, zowel tijdens de gehele aanloop naar de uitvaart, de uitvaart zélf én de periode daarna! We kijken, mede dankzij haar, terug op een warm afscheid met een héél persoonlijke touch! Precies zoals mijn overleden echtgenoot, de kinderen en ikzelf het in gedachte hadden!
>> Cristel de Wit

Harriet heeft voor ons de uitvaart geregeld van onze vader. Haar manier van werken was erg prettig: duidelijk, denkt met je mee, rustig en we kregen alle tijd die we nodig hadden. Voelde erg persoonlijk aan. Wij hebben het gevoel gehad dat ze dag en nacht voor ons klaarstond. Harriet, nogmaals bedankt voor de mooie uitvaart van pap.
>> L. Aarts

Els heeft ons in een lastige periode op een zeer warme en gepaste wijze begeleid. Daarbij wist ze iedere keer goed duidelijk te maken welke beslissingen genomen moesten worden en welke keuzemogelijkheden er daarin waren. Wij hebben daarbij geen enkele keer het gevoel gehad dat zij probeerde ons een bepaalde richting uit te duwen: ze gaf ons alle vrijheid. Wij hebben haar manier van werken als uitermate prettig ervaren.
>>Rick Crauwels

Nancy was zeer betrokken en we hebben haar begeleiding als erg prettig ervaren. Ze voelde goed aan waar onze behoeften en wensen lagen. We hebben elke dag contact met Nancy gehad en wanneer wij toch nog een extra vraag hadden, werd deze super snel beantwoord.
>> Familie Kemmeren

We zijn op een zeer prettige en betrokken wijze begeleid door Francy bij de uitvaart van mijn vader, net zoals 2 jaar eerder bij mijn moeder. Er is volop ruimte voor eigen ideeën, maar ook wordt er goed meegedacht en is er een duidelijke planning van alles wat er geregeld moet worden. De persoonlijke woorden tijdens de afscheidsdienst zijn een mooie aanvulling op ons eigen verhaal. Ook de steun en interesse maken dat we zeer tevreden zijn en terugkijken op een warm en persoonlijk afscheid.
>> Inge Kok

Wij zijn in een hele verdrietige periode erg persoonlijk en deskundig begeleid door Harriet. Er werd zorgvuldig geluisterd, goed meegedacht en Harriet stond echt voor ons klaar. Dit hebben wij als zeer prettig en waardevol ervaren. 
>> 
Caroline Mols – van Sprang

Harriet is bereid om veel concessies te doen en dat is wat we in de familie als correct hebben ervaren. Je bent per slot van rekening allemaal verschillend. Ook in deze is het veel geven en weinig nemen. Zeker omdat verdriet en gemis zeer aanwezig is. Harriet, dank voor de goede zorgen en hopelijk duurt het nog even voor we elkaar weer nodig hebben. Maar dan bellen we wel weer. Nogmaals dank je wel.
>> Jeanne

We hebben Francy ervaren als een warme persoonlijkheid die de uitvaart van mijn man in heel goede banen heeft geleid. Ze was aanwezig op het moment dat het nodig was. Ze was duidelijk in haar communicatie en ze was persoonlijk heel betrokken, open en flexibel. Wij zijn heel blij met hoe ze het heeft gedaan. 
>> Toos Habraken – van Roovert

Harriet heeft ons van het eerste contact in alle rust door het proces heen geloodst. Alles was tot in de puntjes geregeld, en vooral het ontzorgen, meedenken en de flexibiliteit tot op het laatste moment hebben mijn vrouw en ik als heel waardevol en uiterst prettig ervaren in een lastige tijd. De uitvaart zelf was prachtig, waarbij Harriet als een soort fee eea regisseerde.
>> Marco Poeth

Els heeft goed geluisterd naar de wensen van de familie en daar goed op ingespeeld. Ze heeft ons laten zien waar we om vroegen, maar zeker zo mooi dat ze ons breder heeft doen kijken dan onze eerste ideeën. Ook is zij heel professioneel omgegaan in het begeleiden van ons als gezin. Ze stimuleerde datgene wat we zelf graag wilden uitvoeren, maar nam ons ook zeker het werk uit handen dat ons niet zo paste. Wij hebben het contact als erg prettig, steunend en warm ervaren. 
>> I. Reijnen

Erg fijne persoonlijke en professionele begeleiding van Harriet. Ondanks de  beperkte tijd vanwege de door ons gekozen planning toch alle rust en geduld met ons! Harriet, prima werk gedaan, goed meegedacht en goed ingespeeld op onze wensen.
>> Kinderen Braak

Heel fijn geholpen bij het afscheid van onze moeder. Onopvallend is er heel goed geluisterd naar hoe de overledene in het leven stond en hoe wij als nabestaande in het leven staan. Het is een mooi persoonlijk afscheid geworden. Absoluut een aanrader!
>> Lianne Hermans

Warm, betrokken en tot in de finesses uitstekend geregeld.
>> Anja den Boer

 

 

Harriet verstaat de gave om, vanuit een professionele positie, het afscheid van een dierbare dusdanig vorm te geven dat alle formaliteiten perfect georganiseerd zijn met veel aandacht voor de persoonlijke wensen van de overledene en diens nabestaanden. Correct en betrokken vakwerk vanaf het eerste gesprek tot en met de nazorg. Chapeau!
>> Bert Aquarius

De gesprekken met de uitvaartbegeleidster waren correct, maar niet te formeel. Ze was empatisch en ze had de gezinssituatie snel ingeschat en er goed op gereageerd. Ook na de crematie was er gelegenheid om bij elkaar te komen voor een gesprek.
>> Erik Vos

Francy was een grote steun in deze moeilijke week. Ze heeft ervoor gezorgd dat we een uitvaart hebben kunnen organiseren waar we zeer tevreden mee waren. Francy is een zeer prettig, rustig en doortastend persoon.
>> Pauline Maes

Een zeer persoonlijke en warme uitvaartbegeleiding, met rust en aandacht. Er werd ook tijdens de uitvaart op alles ingespeeld wat het tot één mooi geheel maakte. 
>> 
Gerry Lieberom

Harriet, we willen je bedanken voor precies de juiste ondersteuning rondom het afscheid van Ellen. Je persoonlijke betrokkenheid, je professionele kennis en perfecte gevoel voor timing waren onmisbaar. Door jouw aanwezigheid konden wij ons richten op de persoonlijke invulling van het afscheid. Dankjewel daarvoor!
>> Ad, Jane en Emmy

Zeer efficiënt en hele goede feedback bij al haar handelingen. Wij moesten alles in één dag regelen ivm de verre afstand van onze woonplaats. Hele goede en duidelijke communicatie. Bijzonder fijn persoon en alles is uitstekend geregeld.
>> Lia van de Pol – Kester

Wij hebben Els als een zeer persoonlijke en betrokken vrouw ervaren die vanuit een informele invalshoek het geheel keurig in goede banen wist te leiden. Ze kon zich goed in onze wensen verplaatsen en was er wanneer we haar nodig hadden. En wanneer ze het idee had dat wij iets over het hoofd dreigden te zien wist ze dat te checken zonder dat het als controle overkwam. Echt heel fijn. 
>> 
Gerard Appelo

De uitvaart is volledig volgens de laatste wensen van mijn vrouw uitgevoerd. Wij hebben de begeleiding van Francy als zeer prettig, betrokken, persoonlijk en professioneel ervaren. Ook de kosten waren volledig transparant en conform afspraak.
>> Dick

Francy heeft de uitvaart van mijn vader op een hele fijne manier verzorgd. Ze stond dezelfde dag nog voor ons klaar, nam alle tijd en bracht rust in een verdrietige situatie. Francy was goed bereikbaar en reageerde snel. Ze heeft ons geholpen er een eigen dienst van te maken, dacht mee, gaf tips en adviezen en voelde heel goed aan wat we wel en niet wilden. Alles werd vlot geregeld. We hebben ons gesteund en geholpen gevoeld. Francy was er. Niet op de voorgrond, niet afstandelijk, niet bepalend. Ze was er, voor ons. Zoveel als nodig en, hoewel rustig en invoelend, alles tot in de puntjes regelend! Dank je Francy voor je hulp in een moeilijke tijd.
>> Turbo

Een prettig en persoonlijk contact met voldoende ruimte voor je eigen emoties. Harriet gaf bruikbare tips en was zeer goed bereikbaar, zelfs in de avonduren. Het (schijnbaar) onmogelijke maakte zij door haar ingrijpen mogelijk.
>> Jan van der Wielen

Vanaf het eerste contact geeft Harriet steun en vertrouwen. Met haar begeleiding kan je er van uit gaan dat het afscheid goed geregeld wordt in een emotioneel moeilijke periode. Ze is duidelijk in wat de mogelijkheden zijn, helpt met beslissingen nemen en daarnaast geeft ze alle ruimte voor eigen inbreng. Harriet heeft er mede voor gezorgd dat wij de invulling van het afscheid geheel volgens de wens van onze overleden dochter konden uitvoeren.
>> Lisanne Stokx

Geweldig hoe uitvaartverzorger Els ons begeleid en geadviseerd heeft. Het is een zeer persoonlijk afscheid geworden en dit ondanks alle corona maatregelen. We hebben nooit gemerkt, dat het een zeer drukke tijd voor uitvaarten was: er was alle aandacht voor ons. Ook heel fijn dat na de uitvaart een evaluatiegesprek plaats heeft gevonden, en dat dit zelfs in het weekeinde kon. 
>> Jose Donjacour

Dank voor de adviezen en warme ondersteuning bij deze plechtigheid. We hebben door jouw hulp een heel bijzondere en persoonlijke uitvaart kunnen organiseren. Fijn en knap dat je onze wensen middels luisteren en overleg (met veel geduld) in de familie kon vertalen in een waardige uitvaart.
>> Cor Wever

De begeleiding van Francy was niet alleen zeer professioneel, maar vooral ook heel persoonlijk. Zij had een luisterend oor en oog voor details. Ik heb haar begeleiding en vooral de tijd die zij voor mij had zeer gewaardeerd.
>> Marie-Elise van Veen - Veuger