reviews van klanten

Na afloop van een uitvaart krijgen wij geregeld dankbare reacties van nabestaanden, rechtstreeks of via het keurmerk persoonlijke uitvaart of Trustoo. Hieronder enkele citaten uit deze reacties. Wil je zelf een review voor deze pagina aanleveren dan kan dit via de contactpagina. Een recensie op google vinden we ook fijn, dit kan hier.

"We kijken met pijn en verdriet, maar ook met dankbaarheid en warmte, terug op het afscheid van onze dochter. Mede door de zeer zorgvuldige ondersteuning en begeleiding van Harriet is het een bijzonder afscheid geworden. Ze zal van boven met een glimlach hebben meegekeken. Harriet, hartelijk bedankt.
>> Ton en Anita Oostrom

De zeer persoonlijke en inlevende begeleiding door Francy Derix bij onze zeer verdrietige uitvaart, heeft het mogelijk gemaakt om op een heel mooie manier afscheid te hebben kunnen nemen. Op een bescheiden en warme manier heeft Francy heel erg meegedacht waardoor alles helemaal volgens onze wensen is verlopen. We zijn haar zeer dankbaar.
>> Gerty van Hecke

"Wij hebben Harriet als zeer betrokken en vriendelijk ervaren. Ze heeft echt de tijd voor ons genomen, was meelevend en tegelijk nam ze ons mee in het proces van keuzes maken. Ze voelde de situatie goed aan. Zo gaf ze ons bijv. wat langer de tijd voor bepaalde keuzes, omdat het overlijden zeer onverwacht kwam en sommige keuzes best lastig zijn om op die eerste dag al te moeten maken... Harriet is rustig, evenwichtig, betrouwbaar en echt tot steun. Daarnaast heeft ze duidelijk verstand van zaken en denkt ze goed mee met de klant en hun wensen. Wij zijn daarom heel erg tevreden met onze keuze voor Harriet.
>> Sabine Maes

Heel fijn geholpen bij het afscheid van onze moeder. Onopvallend is er heel goed geluisterd naar hoe de overledene in het leven stond en hoe wij als nabestaande in het leven staan. Het is een mooi persoonlijk afscheid geworden. Absoluut een aanrader.
>> familie Hermans

Geweldig hoe uitvaartverzorger Els ons begeleid en geadviseerd heeft. Het is een zeer persoonlijk afscheid geworden en dit ondanks alle corona maatregels. We hebben nooit gemerkt, dat het een zeer drukke tijd voor uitvaarten, er was alle aandacht voor ons. Ook heel fijn dat na de uitvaart ook na twee weken een evaluatie plaats heeft plaats gevonden, en dat dit zelfs in het weekeinde kon.
>> José Donjacour

"Een perfecte uitvaart, niet alleen volgens mijzelf, maar ook volgens de gasten. Veel waardering uitgesproken door iedereen vanwege de "positieve dag" en diversen zeiden mij na afloop dat ze "later ook zo'n begrafenis willen". Ik verzin dat niet, en dat zegt toch wel wat.  Ook Francy was zeer professioneel: kundig, accuraat, betrokken, bedachtzaam, zeer snel met reageren en heel plezierig in de omgang. Ik zou werkelijk niet weten wat ze beter had kunnen doen. Een tien met een griffel! Dankjewel Francy, ik hoop je ooit nog eens te ontmoeten, en dan niet rond een begrafenis.
>> Eltjo Haselhof

"Met veel ervaring, kennis en gevoel precies de juiste ondersteuning bij de uitvaart van onze moeder. Harriet heeft ons op een bescheiden maar zeer nauwkeurige manier geweldig begeleid. Heel erg fijn!
>> Margreet Hes

"Thank you Francy for your wonderful support. I'm very glad that I found your firm on the internet and I'm extra glad that you were the person who came to help us.  You made it as easy as you could and were very supportive of all the choices we made, as well as providing helpful suggestions that were in keeping with our values." 
>>Marie-France

"Wij zijn uiterst tevreden hoe alles verlopen is. Harriet was er wanneer wij haar nodig hadden. Op de dag van de begrafenis ook en niet op de voorgrond. Dacht met ons mee, nam de tijd, gaf tips. Voor ons had het niet mooier kunnen verlopen (zeker gezien de vreemde tijd waarin deze begrafenis van onze vader plaatsvond)! Met dank !!
>> Han Jongmans

"Franc​y, Via deze weg wil ik je nog eens heel hartelijk danken voor alles wat je de afgelopen tijd voor ons hebt gedaan. Direct vanaf het begin voelden wij een goede klik met jou. Je voelde ons goed aan, gaf de ruimte waar dat kon, stuurde bij en voorzag ons van tips en adviezen waar nodig. Je dagelijkse bezoekjes waren fijn, we konden dan altijd terecht met vragen, waar je ook snel antwoord op gaf. Mede dankzij jou hebben we pa het afscheid kunnen geven dat ons voor ogen stond. Ik ben je daar in elk geval heel dankbaar voor."
>> Otto Taborsky

"Een paar weken geleden was ik voorganger bij een afscheidsviering van een dierbare vriend. Nancy was gevraagd om de organisatie van de uitvaart op zich te nemen. Ze heeft de familie weten te ontzorgen door te coachen; de familie kreeg alle ruimte om dat te doen wat zij zelf wilden doen en aankonden. Wat ontzettend belangrijk is dit voor het rouwproces; niet uit handen nemen, maar juist vertrouwen geven dat het goed is wat de familie doet. Een bijzonder afscheid!
>> Marieke Tetteroo

"Harriet ik wil je enorm bedanken voor al je ondersteuning, tante Bep heeft het afscheid gehad dat ze verdiende en zoals ze het had gewild. Je hebt een talent voor aanvoelen in wat voor familie je terecht bent gekomen en wat bij ons past. Je hebt op die manier het pad naar vandaag voor ons vereffend mama en ik konden hierdoor onbezorgd naar deze dag toe leven. Dankjewel voor de goede zorgen."
>> Marjon de Vet

"Inderdaad nu precies een jaar geleden en denk vaak terug aan de perfecte begeleiding van jou. Nergens werd iets opgedrongen, een goed luisterend oor en alles perfect verlopen. Warm en zonder vals sentiment. Ik hoop dat meerdere mensen jouw talent mogen ervaren."
>> Clemens Bierings

"Harriët. Bedankt voor het verzorgen van de uitvaart van ons pap. We hebben heel veel aan je gehad. 2 locaties met 2 verschillende soorten diensten. Maar je had genoeg ideeën. Op de dag zelf heb je superveel gedaan, terwijl je voor ons soms onzichtbaar was. We hadden het vertrouwen dat alles top geregeld was."
>> Marieke van Griensven

"Wij zijn zeer tevreden over jouw dienstverlening, empathie, meedenken en organisatievermogen zonder over onze grens te gaan. Dat vind ik heel geweldig. De begrafenis was Frank waardig. Hij was herkenbaar aanwezig. Dit heeft ons goed gedaan. Bedankt voor alles."
>> Tineke Verspaandonk

"Beste Harriet, Dank voor het verzorgen van de uitvaart van ons pap, Martien van Druenen. Je hebt ons enorm geholpen om ons pap een uitvaart te bezorgen die hij verdiende. We hadden geen alledaagse uitvaart, dus er werd behoorlijk wat van je gevraagd. Zeker met een aantal chaoten van kinderen die van links naar rechts sprongen met ideeën. De uitvaart was op zondag maar je hebt er voor gezorgd dat we donderdag al voor 95% klaar waren en vrijdag en zaterdag alleen nog wat kleine zaken gedaan dienden te worden. Hierdoor konden wij ons in een bepaalde vorm van rust mentaal voorbereiden op de dienst. Nogmaals dank voor je flexibiliteit."
>> Manfred van Druenen

"Een jaar na het overlijden van onze moeder, hebben we vorige week toch nog vrij plotseling afscheid moeten nemen van onze lieve vader. Wederom hebben wij heel veel steun en kracht ervaren bij het kordate, maar vooral liefdevolle optreden van Harriet. Bedankt voor alles!
>> Marieke en Bas Vermeulen

"Bedankt voor de manier waarop je de begrafenis van Marion hebt geleid. De ingetogen, vriendelijke en nauwgezette manier van werken voelde voor mij van begin af aan vertrouwd. Het is een prachtige begrafenis geworden, waar we allemaal goede herinneringen aan over houden."
>> Wim Leijten

"Dank voor de rol die jij hebt gespeeld bij het afscheid. Op een bescheiden, attente en adequate wijze heb jij de regie genomen de afgelopen dagen. Daardoor hebben we afscheid kunnen nemen op een wijze die Mam verdient en ons heel veel troost biedt."
>> Ton Gimbrère

"Je hebt vanaf het eerste contact pro-actief gedacht en gehandeld. Ze heeft me de mogelijkheid gegeven zoveel mogelijk zelf de regie te houden. Dacht niet in "ja maar", ze dacht in mogelijkheden. Elk onderdeel, zoals kist met afwijkende kleur, de rouwkaart, het bidprentje hadden steeds haar volle aandacht ondanks de tijdsdruk. Zij liet zich niet opjagen, maar koos voor de gewenste kwaliteit. Door echt te kijken naar de wensen van nabestaanden en die samen met hen zo goed mogelijk invullen, ontstaat een kwaliteitsniveau waarop deze onderneming trots mag zijn". 
>>
Laurens Langenberg

"We zijn zeer tevreden en kijken terug op een warme en professionele begeleiding met veel ruimte voor eigen ideeën. We hadden zelf veel regie en een hele fijne ondersteuning vanuit jou/jullie. Van de kennismaking met je tot het eindgesprek was het zeer prettig om dit met je te mogen doen. Harriet, nogmaals heel erg bedankt."
>> Marion de Natris - van Loosbroek

"Langs deze weg wil ik je nogmaals heel hartelijk danken voor je fijne begeleiding! Je deed het heel prettig en was erg zorgvuldig. De voorbereidende gesprekken, steeds tussendoor afstemmen, de wake, het drukwerk, de auto en natuurlijk de bijeenkomst zelf; alles is heel prettig en helemaal goed, en zoals wij het voor ogen hadden, verlopen. We hebben er een hele mooie herinnering aan overgehouden!"
>> Angelique Bosmans

"Na het overlijden van onze lieve 13-jarige dochter Anna als gevolg van een verkeersongeluk waren wij enorm verdrietig. Opeens moet je over allerlei dingen nadenken waar je nooit over wilde nadenken, beslissingen nemen over zaken waar je nooit over hebt nagedacht… Vanaf seconde één heeft Harriet ons daar uitstekend in begeleid, in een mooie mix van empathie en zakelijkheid. We hebben de crematie van Anna als gezin precies vorm gegeven zoals we dat zelf wilden. Harriet dacht mee, kwam met prima suggesties op elk gebied waar we vragen over hadden, zorgde ervoor dat we niets over het hoofd zagen. In de aanloop naar, tijdens en na de crematie liep alles perfect. Harriet was er altijd voor ons. Dankjewel."
>> Ingelies en Niek

 

 

De begeleiding van Francy was niet alleen zeer professioneel, maar vooral ook heel persoonlijk. Zij had een luisterend oor en oog voor details. Ik heb haar begeleiding en vooral de tijd die zij voor mij had zeer gewaardeerd.
>> Marie-Elise van Veen - Veuger

Wij hebben Els als een zeer persoonlijke en betrokken vrouw ervaren die vanuit een informele invalshoek het geheel keurig in goede banen wist te leiden. Ze kon zich goed in onze wensen verplaatsen en was er wanneer we haar nodig hadden. En wanneer ze het idee had dat wij iets over het hoofd dreigden te zien wist ze dat te checken zonder dat het als controle overkwam, echt heel fijn.
>> Gerard Appelo

Ik had al veel voorbereiding gedaan. In alle (ook de niet allerdaagse wensen) heeft Harriet meegedacht en er alles aan gedaan om e.e.a. te realiseren. Dat is gelukt en ik mag terugkijken op een warme en liefdevolle afscheidsviering.
>> Tony van Laarhoven - Mutsears

Harriet, we willen je bedanken voor precies de juiste ondersteuning rondom het afscheid van Ellen. Je persoonlijke betrokkenheid, je professionele kennis en perfecte gevoel voor timing waren onmisbaar. Door jouw aanwezigheid konden wij ons richten op de persoonlijke invulling van het afscheid. Dankjewel daarvoor!
>> Ad, Jane en Emmy

"Wij zijn heel dankbaar voor de wijze waarop Francy Derix mij en mijn volwassen kinderen heeft begeleid bij het regelen van de begrafenis. Zij was empathisch en accuraat. Zij gaf ons tijd om over zaken na te denken en nam ons vervolgens veel werk uit handen. Niets was haar teveel. Mede dankzij haar hebben we een prachtige en waardige begrafenisplechtigheid gehad, die bij heel veel mensen een diepe indruk heeft achtergelaten. Van harte wil ik de uitvaartondernemer en haar uitvaartverzorger aan bevelen.
>> E.J. Six - Drost

Mevrouw Harriet van der Vleuten is op een prettige manier zeer punctueel, goed adviserend, heel voorkomend, rustig en goed communicatief zowel persoonlijk als digitaal. Ook haar medewerkers zijn vakbekwaam en prettig in de omgang. Geen moeite is haar teveel. Ook een nagesprek verloopt prettig in alle rust. De site is goed informerend. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een goede dienstverlenende houding zonder de nabestaanden onnodige kosten te laten maken.
>> M.L.E. van der Vaart - Nelissen

"Uitstekende communicatie en vooral BEREIKBAARHEID op belangrijke momenten. Contact was continue mogelijk; heel behulpzaam en goede suggesties. Alle afspraken nagekomen en nog meer. Je hebt het voortreffelijk voor ons geregeld in korte tijd, ondanks de lastige belemmeringen die Corona ons allen oplegde.
Heel erg bedankt mede namens k kk en verdere familie."
>>
Martin Spijkers

"Midden in de nacht hebben wij moeten bellen toen onze moeder en schoonmoeder plotseling was overleden. De zorg werd meteen gedeeld en we kregen te horen dat Francy ons zou gaan begeleiden. Daar zijn wij heel blij en dankbaar voor geweest. Francy is bescheiden, rustig, lief en denkt mee. We hebben het gevoel gehad dat ze alle tijd voor ons had en ons alle ruimte gaf die wij nodig hadden om er een mooi afscheid van te maken. Door haar ervaring vulde ze ons aan en gaf ze ons tips die onvervangbaar zijn...De mooie plek waar onze moeder was opgebaard, de mooie ruimte waar het afscheid was, alles in overleg. Dank je wel Francy, hart-verwarmend."
>>
Kees en Marianne de Bekker

"Namens mijn broer en zussen wil ik jou nogmaals heel hartelijk danken voor de bijzonder prettige samenwerking rondom de begrafenis van mijn moeder. Je doet dat zo goed, bent op het juiste moment aan- en afwezig, het klopte allemaal en iedereen was zeer te spreken over jouw professionaliteit en rust die je uitstraalt."
>>
Anne-Marie Mutsaerts 

"Wij zijn blij voor de wijze zoals jij ons door deze moeilijke tijd hebt heen geloodst. Je er op de tijden dat wij je raad nodig hadden en wist op gepaste wijze de knopen mee door te hakken. Jij was voor ons in ieder geval de juiste persoon op de juiste plaats. Wat ons betreft, blijf zeker doorgaan. Zoals jij met je werk bezig bent, kun je nog voor velen een steun en toeverlaat zijn."
>> John Verharen

"Harriet weet de rode draad goed te bewaren, is doortastend en weet ook ruimte te geven aan de familie zonder het overzicht of de tijdsplanning uit het oog te verliezen. Kan ook veel overlaten aan de familie. Denkt mee! Zo wordt het een afscheid wat helemaal passend is. Ik kan terug kijken op een goed verlopen week en mooi afscheid. Mijn dank hiervoor aan Harriet. Het is een heel belangrijk onderdeel van het afscheid nemen.
>> Hanneke Ketelaars

"Vanaf het begin een vertrouwensvol, deskundig, plezierig en beschaafd contact. Eerlijk, soepel, effectief. 
>
> Thomas Auping

"Zo veel warmte, en er wordt zo goed met je meegedacht, een mooi en waardig afscheid. Een dikke 10. Ook heel fijn dat er nadien ook een nabespreking is geweest na een aantal weken, alles wordt dan nog eens rustig doorgenomen wat er allemaal is gebeurd in de afgelopen periode. Ook de uitvaart zelf wordt dan nog eens goed nabesproken. Dankjewel Els namens ons hele gezin, het was een warme en liefdevolle uitvaart.
>> Edwin Eijkelkamp

"Het was goed vandaag. Het fijne vind ik dat je zo gewoon bent, jezelf bent en dat voelt heel vertrouwd terwijl ik je helemaal niet kende. Wij als gezin van Bavel hebben kunnen en mogen doen wat we in gedachten hadden en daar heb jij ons bij geholpen. Daarom... DANK JE WEL..."
>> Angela, Claudia en Jeanne

"We zijn zeer tevreden, kijken terug op een heel intense en goede week met fijne en deskundige mensen om ons heen."
>>
Leonard Pijnenburg

"Lieve Harriet, Dank voor je warme accurate steunende begeleiding in de afgelopen dagen. We hebben ons allemaal goed gehoord gevoeld in onze wensen en goed geholpen bij het komen tot besluiten." 
>> Marijke van Vugt

"Graag wil ik Harriet en haar team, ook namens mijn vader en broer, hartelijk bedanken voor de manier waarop zij de begrafenis van mijn moeder hebben begeleid. Persoonlijk, professioneel, rustig, altijd zoekend naar een oplossing, meedenken en betrokken. Heel erg fijn."
>> Noortje van Berkel

"We willen je ontzettend bedanken voor je advies en ondersteuning bij het regelen van alles wat noodzakelijk was omtrent het overlijden van moeder. Je duidelijkheid en daadkracht waren vooral erg prettig. Verder was je oog voor detail bijzonder fijn."
>> Gerard, Ben, Kitty en Rianne Vrolijk

"Ik gun iedereen een uitvaart op de manier hoe wij dat voor mama waar hebben kunnen maken! Ook nooit beseft hoe belangrijk het is om 'de match' te voelen en het vertrouwen te hebben in iemand die je nog niet kent. Ik ben iemand die van nature alles zélf in de hand denkt te hebben, maar wat wás het een oprecht fijn en veilig gevoel hoe jij Bas en mij kon steunen!!
>> Marieke en Bas Vermeulen

 

"Ik kijk nog steeds met een heel mooi gevoel terug op het afscheid en de uitvaart van mijn vader. Nog bedankt voor al je hulp daarbij. Het was allemaal erg af en compleet. En daardoor heel troostend. Het was fijn dat we zo voluit onze talenten konden inzetten om er iets moois van te maken. Ik heb er een haast ongepaste energie van gekregen.”
>> José Onderdenwijngaard 

"Wij hebben de uitvaart kunnen doen zoals wij het wilden, we werden niet gehinderd door voorgeschreven regels van de uitvaartondernemer van ‘zo doen wij dat altijd’, en dat was prettig.”
>> Peter van der Heijden

"Na een prachtige afsluitende dag, wil ik je nog maar eens bedanken voor je geweldige bijdrage in de verwerking van dit plotselinge verlies. Het was zo fijn om iemand erbij te hebben, waar een goede klik mee ontstond."
>> Paul van den Brekel  

"Allereerst willen we je nogmaals heel hartelijk danken voor je goede begeleiding van de uitvaart van onze vader vorige week. De dag is mede dankzij jou voor iedereen heel erg goed verlopen. We hadden het gevoel dat alles klopte en dat we onze vader het afscheid hebben kunnen geven dat bij hem en ons paste. Dat wat we vooraf zo graag wilden."
>> Margriet van Andel

"Graag wil ik je laten weten dat ik dankzij jou een mooie en onvergetelijke uitvaart van mijn moeder heb gehad. De wijze waarop je met deskundigheid, kordaatheid  maar ook met creativiteit en flexibiliteit  mij terzijde hebt gestaan, heeft zeer veel voor mij betekend. Je bent een geweldige vakvrouw en een goed en warm mens, een prachtige combinatie. De reacties van de andere aanwezigen tijdens deze intieme uitvaart waren lovend. Iedereen heeft het als zeer bijzonder ervaren en koestert deze laatste herinnering. Dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Het was  een ode aan het leven van mijn moeder en een waardige afsluiting hiervan."
>> Margreet Steendijk