reacties van klanten

Na afloop van een uitvaart krijgen wij geregeld dankbare reacties van nabestaanden. Hieronder enkele citaten uit deze reacties. Wil je zelf een recensie schrijven op google, fijn, dit kan via deze link.

"Harriet ik wil je enorm bedanken voor al je ondersteuning, tante Bep heeft het afscheid gehad dat ze verdiende en zoals ze het had gewild. Je hebt een talent voor aanvoelen in wat voor familie je terecht bent gekomen en wat bij ons past. Je hebt op die manier het pad naar vandaag voor ons vereffend mama en ik konden hierdoor onbezorgd naar deze dag toe leven. Dankjewel voor de goede zorgen."
>> Marjon de Vet

"Inderdaad nu precies een jaar geleden en denk vaak terug aan de perfecte begeleiding van jou. Nergens werd iets opgedrongen, een goed luisterend oor en alles perfect verlopen. Warm en zonder vals sentiment. Ik hoop dat meerdere mensen jouw talent mogen ervaren."
>> Clemens Bierings

"Harriët. Bedankt voor het verzorgen van de uitvaart van ons pap. We hebben heel veel aan je gehad. 2 locaties met 2 verschillende soorten diensten. Maar je had genoeg ideeën. Op de dag zelf heb je superveel gedaan, terwijl je voor ons soms onzichtbaar was. We hadden het vertrouwen dat alles top geregeld was."
>> Marieke van Griensven

"Wij zijn zeer tevreden over jouw dienstverlening, empathie, meedenken en organisatievermogen zonder over onze grens te gaan. Dat vind ik heel geweldig. De begrafenis was Frank waardig. Hij was herkenbaar aanwezig. Dit heeft ons goed gedaan. Bedankt voor alles."
>> Tineke Verspaandonk

"Beste Harriet, Dank voor het verzorgen van de uitvaart van ons pap, Martien van Druenen. Je hebt ons enorm geholpen om ons pap een uitvaart te bezorgen die hij verdiende. We hadden geen alledaagse uitvaart, dus er werd behoorlijk wat van je gevraagd. Zeker met een aantal chaoten van kinderen die van links naar rechts sprongen met ideeën. De uitvaart was op zondag maar je hebt er voor gezorgd dat we donderdag al voor 95% klaar waren en vrijdag en zaterdag alleen nog wat kleine zaken gedaan dienden te worden. Hierdoor konden wij ons in een bepaalde vorm van rust mentaal voorbereiden op de dienst. Nogmaals dank voor je flexibiliteit."
>> Manfred van Druenen

"Een jaar na het overlijden van onze moeder, hebben we vorige week toch nog vrij plotseling afscheid moeten nemen van onze lieve vader. Wederom hebben wij heel veel steun en kracht ervaren bij het kordate, maar vooral liefdevolle optreden van Harriet. Bedankt voor alles!
>> Marieke en Bas Vermeulen

"Bedankt voor de manier waarop je de begrafenis van Marion hebt geleid. De ingetogen, vriendelijke en nauwgezette manier van werken voelde voor mij van begin af aan vertrouwd. Het is een prachtige begrafenis geworden, waar we allemaal goede herinneringen aan over houden."
>> Wim Leijten

"Dank voor de rol die jij hebt gespeeld bij het afscheid. Op een bescheiden, attente en adequate wijze heb jij de regie genomen de afgelopen dagen. Daardoor hebben we afscheid kunnen nemen op een wijze die Mam verdient en ons heel veel troost biedt."
>> Ton Gimbrère

"Je hebt vanaf het eerste contact pro-actief gedacht en gehandeld. Ze heeft me de mogelijkheid gegeven zoveel mogelijk zelf de regie te houden. Dacht niet in "ja maar", ze dacht in mogelijkheden. Elk onderdeel, zoals kist met afwijkende kleur, de rouwkaart, het bidprentje hadden steeds haar volle aandacht ondanks de tijdsdruk. Zij liet zich niet opjagen, maar koos voor de gewenste kwaliteit. Door echt te kijken naar de wensen van nabestaanden en die samen met hen zo goed mogelijk invullen, ontstaat een kwaliteitsniveau waarop deze onderneming trots mag zijn". 
>>
Laurens Langenberg

"We zijn zeer tevreden en kijken terug op een warme en professionele begeleiding met veel ruimte voor eigen ideeën. We hadden zelf veel regie en een hele fijne ondersteuning vanuit jou/jullie. Van de kennismaking met je tot het eindgesprek was het zeer prettig om dit met je te mogen doen. Harriet, nogmaals heel erg bedankt."
>> Marion de Natris - van Loosbroek

"Langs deze weg wil ik je nogmaals heel hartelijk danken voor je fijne begeleiding! Je deed het heel prettig en was erg zorgvuldig. De voorbereidende gesprekken, steeds tussendoor afstemmen, de wake, het drukwerk, de auto en natuurlijk de bijeenkomst zelf; alles is heel prettig en helemaal goed, en zoals wij het voor ogen hadden, verlopen. We hebben er een hele mooie herinnering aan overgehouden!"
>> Angelique Bosmans

"Ons hele gezin ziet met enorme dankbaarheid terug op de wijze waarop jij het ons mogelijk maakte vaders leven uit handen te geven. Je was een geweldige steun, hebt alles in perfecte banen geleid. We zullen deze week vooral dankzij jouw begeleiding in warme herinnering houden, dankjewel!"
>> Ineke de Ridders

"Na het overlijden van onze lieve 13-jarige dochter Anna als gevolg van een verkeersongeluk waren wij enorm verdrietig. Opeens moet je over allerlei dingen nadenken waar je nooit over wilde nadenken, beslissingen nemen over zaken waar je nooit over hebt nagedacht… Vanaf seconde één heeft Harriet ons daar uitstekend in begeleid, in een mooie mix van empathie en zakelijkheid. We hebben de crematie van Anna als gezin precies vorm gegeven zoals we dat zelf wilden. Harriet dacht mee, kwam met prima suggesties op elk gebied waar we vragen over hadden, zorgde ervoor dat we niets over het hoofd zagen. In de aanloop naar, tijdens en na de crematie liep alles perfect. Harriet was er altijd voor ons. Dankjewel."
>> Ingelies en Niek

 

 

"Vanaf het begin een vertrouwensvol, deskundig, plezierig en beschaafd contact. Eerlijk, soepel, effectief. 
>> Thomas Auping

"Zo veel warmte, en er wordt zo goed met je meegedacht, een mooi en waardig afscheid. Een dikke 10. Ook heel fijn dat er nadien ook een nabespreking is geweest na een aantal weken, alles wordt dan nog eens rustig doorgenomen wat er allemaal is gebeurd in de afgelopen periode. Ook de uitvaart zelf wordt dan nog eens goed nabesproken. Dankjewel Els namens ons hele gezin, het was een warme en liefdevolle uitvaart.
>> Edwin Eijkelkamp

"Het was goed vandaag. Het fijne vind ik dat je zo gewoon bent, jezelf bent en dat voelt heel vertrouwd terwijl ik je helemaal niet kende. Wij als gezin van Bavel hebben kunnen en mogen doen wat we in gedachten hadden en daar heb jij ons bij geholpen. Daarom... DANK JE WEL..."
>> Angela, Claudia en Jeanne

"We zijn zeer tevreden, kijken terug op een heel intense en goede week met fijne en deskundige mensen om ons heen."
>>
Leonard Pijnenburg

"Lieve Harriet, Dank voor je warme accurate steunende begeleiding in de afgelopen dagen. We hebben ons allemaal goed gehoord gevoeld in onze wensen en goed geholpen bij het komen tot besluiten." 
>> Marijke van Vugt

"Graag wil ik Harriet en haar team, ook namens mijn vader en broer, hartelijk bedanken voor de manier waarop zij de begrafenis van mijn moeder hebben begeleid. Persoonlijk, professioneel, rustig, altijd zoekend naar een oplossing, meedenken en betrokken. Heel erg fijn."
>> Noortje van Berkel

"We willen je ontzettend bedanken voor je advies en ondersteuning bij het regelen van alles wat noodzakelijk was omtrent het overlijden van moeder. Je duidelijkheid en daadkracht waren vooral erg prettig. Verder was je oog voor detail bijzonder fijn."
>> Gerard, Ben, Kitty en Rianne Vrolijk

"Ik gun iedereen een uitvaart op de manier hoe wij dat voor mama waar hebben kunnen maken! Ook nooit beseft hoe belangrijk het is om 'de match' te voelen en het vertrouwen te hebben in iemand die je nog niet kent. Ik ben iemand die van nature alles zélf in de hand denkt te hebben, maar wat wás het een oprecht fijn en veilig gevoel hoe jij Bas en mij kon steunen!!
>> Marieke en Bas Vermeulen

"Ook op deze manier willen wij Anne nogmaals erg bedanken voor haar hulp, meedenken, op zijn tijd toch even je professionele blik over ideeën laten gaan en oplossingen aandragen voor de soms ongewone dingen die we wilden. Omdat dit de eerste keer was dat we dingen zelf moesten regelen, maar dat zeker niet op de standaard manier wilden doen, was het juist zo belangrijk dat er een goede klik was en dat je ten alle tijde voor ons klaarstond om even je mening te geven of advies te vragen.
We hebben van velen gehoord dat het afscheidsfeest van George erg bijzonder was en dat is zeker ook aan jouw inbreng en ondersteuning te danken. Daardoor is het een afscheid van George geworden zoals we dat voor ogen hadden. Dat maakt het verlies niet minder zwaar, maar het helpt wel bij de verwerking van het verdriet. Heel erg bedankt voor alles!
>>
Chrisje Nieuwenhoven

"Ik kijk nog steeds met een heel mooi gevoel terug op het afscheid en de uitvaart van mijn vader. Nog bedankt voor al je hulp daarbij. Het was allemaal erg af en compleet. En daardoor heel troostend. Het was fijn dat we zo voluit onze talenten konden inzetten om er iets moois van te maken. Ik heb er een haast ongepaste energie van gekregen.”
>> José Onderdenwijngaard 

"Wij hebben de uitvaart kunnen doen zoals wij het wilden, we werden niet gehinderd door voorgeschreven regels van de uitvaartondernemer van ‘zo doen wij dat altijd’, en dat was prettig.”
>> Peter van der Heijden

"Na een prachtige afsluitende dag, wil ik je nog maar eens bedanken voor je geweldige bijdrage in de verwerking van dit plotselinge verlies. Het was zo fijn om iemand erbij te hebben, waar een goede klik mee ontstond."
>> Paul van den Brekel  

"Allereerst willen we je nogmaals heel hartelijk danken voor je goede begeleiding van de uitvaart van onze vader vorige week. De dag is mede dankzij jou voor iedereen heel erg goed verlopen. We hadden het gevoel dat alles klopte en dat we onze vader het afscheid hebben kunnen geven dat bij hem en ons paste. Dat wat we vooraf zo graag wilden."
>> Margriet van Andel

"Graag wil ik je laten weten dat ik dankzij jou een mooie en onvergetelijke uitvaart van mijn moeder heb gehad. De wijze waarop je met deskundigheid, kordaatheid  maar ook met creativiteit en flexibiliteit  mij terzijde hebt gestaan, heeft zeer veel voor mij betekend. Je bent een geweldige vakvrouw en een goed en warm mens, een prachtige combinatie. De reacties van de andere aanwezigen tijdens deze intieme uitvaart waren lovend. Iedereen heeft het als zeer bijzonder ervaren en koestert deze laatste herinnering. Dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Het was  een ode aan het leven van mijn moeder en een waardige afsluiting hiervan."
>> Margreet Steendijk