De dood is geen makkelijk onderwerp om met elkaar te bespreken. Toch is het verstandig om er over na te denken: het overkomt ons immers allemaal op enig moment. Hoe zie ik het afscheid voor me? Wat zijn mijn uitvaartwensen? Wie mag er beslissen over mijn zorg als ik dat zelf niet meer kan? Wat wil ik nalaten aan degene die me lief zijn? Heb ik een (levens)testament nodig?

Over deze vragen gaan we met elkaar in gesprek, na een inleiding van de notaris en de uitvaartbegeleidster op 3, 10 en 18 oktober. Waar mogelijk sluit ook een arts aan ivm de medische kant van het levenseinde.

Deelname en koffie & thee zijn gratis. Wel verzoeken we je vooraf aan te melden via info@harrietvandervleuten.nl of 013 592 0048 of via ons contactformulier Geef daarbij duidelijk aan welke avond u aanwezig wilt zijn.

Tilburg 3 oktober

maandag 3 oktober in Andante Café van Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5 in Tilburg van 19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

met medewerking van Nick van den Berg van Daamen, de Kort van Tuijl Notarissen Tilburg en huisarts Rob van Valderen – Antonissen, voorzitter van het Palliatieve netwerk Midden-Brabant.

Hilvarenbeek 10 oktober

maandag 10 oktober in Cultureel Centrum Elkerlyc, Achter 't Raadhuis 2 in Hilvarenbeek van 19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

met medewerking van Inge Arts-Heijen notaris van Notariskantoor Inge Arts Hilvarenbeek en Floor Bols, arts palliatieve geneeskunde in het ETZ en specialist ouderengeneeskunde.

Oisterwijk 18 oktober

dinsdag 18 oktober in Tiliander Cultuurcentrum Oisterwijk, Spoorlaan 82c in Oisterwijk van 19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

met medewerking van Hella Slegt-Moens, kandidaat notaris van De Hair Vrijdag notarissen en adviseurs Oisterwijk