Hieronder kondigen wij activiteiten aan die wij zelf of anderen organiseren op het gebied van sterven, uitvaart en rouw.

Met enige regelmaat brengen we een nieuwsbrief uit. Via de contactpagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Ook zijn wij actief op facebook. U kunt onze bedrijfspagina liken en dan blijft u op de hoogte. 

In Midden-Brabant zijn wij betrokken bij het netwerk Sterven en Rouw. Op de website staat steeds een actuele agenda met lezingen en groepen. Door de facebookpagina van het netwerk te liken blijft u op de hoogte.

Vier keer per jaar organiseren wij Vierseizoenenwandelingen voor mensen in de rouw. Klik hier voor meer informatie.

Voor een terugblik op het 10-jarig jubileum, klik hier.

Activiteiten

>> zondag 24 januari Winterwandeling voor mensen in de rouw. Vertrek om 10.00 uur vanaf natuurpoort Roovertsche Leij in Goirle. Vooraf aanmelden verplicht via vierseizoenenwandeling@gmail.com of 013-5920048 Meer informatie.

>> zondag 18 april Lentewandeling voor mensen in de rouw. Vertrek om 10.00 uur vanaf natuurpoort Roovertsche Leij in Goirle. Vooraf aanmelden verplicht via vierseizoenenwandeling@gmail.com of 013-5920048 Meer informatie.

>> zondag 6 juni WORKSHOP ‘Vastleggen van uitvaartwensen: wat, waarom, hoe?’
Een informatieve inspiratiemiddag over het vastleggen van wensen voor je uitvaart • Harriet van der Vleuten en Francy Derix i.s.m. Improvisatie Theatergroep Markering Ontbreekt • 13.00 - 16.00 uur Grand Café Ode, crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5. Kosteloos, wel aanmelden via info@harrietvandervleuten.nl

Ondertussen op onze facebookpagina