Begrafenisonderneming in Biest-Houtakker

Betrokken en professioneel

Welkom op de website van  Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten, werkzaam in Biest-Houtakker en omstreken. Op deze site vindt u informatie over de wijze van uitvaartverzorging en onze visie.

Het overkomt ons allemaal. Vroeg of laat moeten we afscheid nemen van iemand die ons dierbaar is. Pijn, verdriet, verwarring misschien, terwijl er zoveel geregeld moet worden rondom het overlijden. Betrokken en professioneel ondersteunen wij u bij het nemen van afscheid en het vormgeven van de uitvaart. Vanaf het eerste moment van contact na het overlijden, tot en met de uitvaartplechtigheid en de noodzakelijke nazorg kunt u op ons rekenen. Maar ook in de periode vóór overlijden is het mogelijk een vrijblijvend voorgesprek aan te vragen om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Na het overlijden is er vanuit onze uitvaartonderneming één uitvaartbegeleidster die u gedurende deze hele periode zal bijstaan. Zij regelt en organiseert samen met u de begrafenis of crematie van uw naaste en zorgt ervoor dat u straks met een tevreden gevoel terug kunt kijken op een persoonlijk afscheid.

Wij zijn bekend met de begraafplaatsen en afscheidslocaties in Biest-Houtakker, zoals de Eksterhoeve , Café ome Toon en andere bijzondere locaties en crematoria in de regio. 

Kijk verder op onze website voor inspiratie, ideeën en kosten. Interesse in een vrijblijvend gesprek of meer informatie? Neem dan contact op of bel 013 592 0048.

Reacties van klanten

Harriet was er wanneer wij haar nodig hadden. Op de dag van de begrafenis ook en niet op de voorgrond. Dacht met ons mee, nam de tijd, gaf tips. Voor ons had het niet mooier kunnen verlopen (zeker gezien de vreemde tijd waarin deze begrafenis van onze vader plaatsvond)!