Hieronder kondigen wij activiteiten aan die wij zelf of anderen organiseren op het gebied van sterven, uitvaart en rouw.

Met enige regelmaat brengen we een nieuwsbrief uit. Via de contactpagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Ook zijn wij actief op facebook. U kunt onze bedrijfspagina liken en dan blijft u op de hoogte. 

In Midden-Brabant zijn wij betrokken bij het netwerk Sterven en Rouw. Op de website staat steeds een actuele agenda met lezingen en groepen. Door de facebookpagina van het netwerk te liken blijft u op de hoogte.

Voor nieuws over het 10-jarig jubileum, klik hier.

Activiteiten

>> Zondag 10 december, Wereldlichtjesdag, herdenking overleden kinderen in een aula van crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5 in Tilburg. Om 19.00 uur.

>> Zondag 17 december, van 15.30 tot 17.30 uur Midwinterviering op natuurbegraafplaats De Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

>> Maandag 18 december, een eigen kerstlichtje maken in de Hasseltse kapel, van 19.30 tot 21.00. Toegang gratis, wel vooraf aanmelden, klik hier voor meer informatie.

>> Zondag 14 januari, 13.00 tot 16.00 uur. Goed voorbereid op je laatste reis • fabels & feiten over de uitvaart. Over het voorbereiden van de uitvaart. Wat regel je allemaal van tevoren en wat laat je over aan nabestaanden? Wat is er allemaal mogelijk? Wat zijn fabels, wat zijn feiten. Tijdens deze interactieve middag begeleiden wij (samen met Lowie van Gorp) u om achter de antwoorden te komen op deze vragen. De toegang is gratis. Aanmelden:  harriet@harrietvandervleuten.nl of 013 5920048, lowie@vangorpuitvaartzorg.nl of 0416 851405. www.harrietvandervleuten.nl - www.vangorpuitvaartzorg.nl

>> Woensdag 21 februari, Lezing ‘Praten over het levenseinde’, crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5, Tilburg. Aanvang 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.30 uur
Lezing door journalist/auteur Rob Bruntink over het belang van tijdig praten over het levenseinde voor jezelf en voor de ander. Klik hier voor meer informatie over deze lezing.
De toegang is gratis, vooraf aanmelden via e-mail info@zmbr.nl.

>> Woensdag 21 maart, Lezing ‘Dood gaan we allemaal’, crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5, Tilburg. Aanvang 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.30 uur
Betrokken, vakbekwaam en met de nodige humor gaan Margot Verkuylen en Mariska van Veenen de dialoog met de zaal aan over hun missie het praten over doodgaan normaler te maken. Klik hier voor meer informatie over deze lezing.
De toegang is gratis, vooraf aanmelden via e-mail info@zmbr.nl.

>> woensdag 25 april, Lezing ‘Krassen op je ziel’, crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5, Tilburg. Aanvang 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.30 uur
9 jaar geleden verongelukte het gezin van Ada de Jong tijdens een beklimming van de Mont Dolent. Op slag waren haar man en drie kinderen dood. Ada gaat met de zaal in gesprek over wat er met je gebeurt als de grond onder je bestaan is weggeslagen. Klik hier voor meer informatie over deze lezing.
De toegang is gratis, vooraf aanmelden via e-mail info@zmbr.nl.

Ondertussen op onze facebookpagina